lunes, 6 de enero de 2014

Mapa Mental/Conclusions finals de GITIC

Primerament, m'agradaria definir que és un mapa mental: el mapa mental és una eina que ens permet organitzar i estructura el nostre pensament facilitant-nos així la nostra capacitat d'expressar idees, solucionar problemes, prendre apunts,... d'una manera gràfica. 
A partir d'aquí, a la classe hem fet un mapa conceptual dels coneixements apressos durant el semestre, mitjançant el contingut de les Quatres Metàfores de l'Ordinador.



Com a conclusió, després d'haver finalitzat l'assignatura de GITIC, solament em falta dir que ha sigut un viatge interessant i didàctic pel món de l'informàtica i la xarxa, en el qual he aprés nous coneixements, que espero poder tenir l'oportunitat d'ensenyar durant la meva futura trajectòria laboral.
Reiterant el que he escrit en anteriors publicacions, actualment estem vivint en un món el qual està sotmés al canvi constant, i qui no s'adapta no sobreviu. Aquesta situació també es pot aplicar al món de l'ensenyament. Els mestres em d'evolucionar al mateix ritme que ho fa la societat, ja que la nostre feina consisteix en educar al futur d'aquesta. 

Bons mestres, bon futur. Seny i sort,

Ainhoa




No hay comentarios:

Publicar un comentario